Hráči Viktorie Plzeň Michael Krmenčík a Daniel Kolář podstoupili v uplynulých dnech operační zákrok ve FN Plzeň. Nyní je čeká rehabilitace a rekonvalescence, podzimní část sezony pro ně skončila.

Útočník Michael Krmenčík se zranil v ligovém utkání se Slováckem, v němž si přetrhl přední zkřížený vaz v koleni. V úterý dopoledne se podrobil operačnímu zákroku ve Fakultní nemocnici v Plzni. „Vše dopadlo dobře,“ vzkazuje fanouškům přímo z nemocničního lůžka. „Cítím se dobře, starají se tady o mě perfektně. Nyní mám jediný cíl – poctivě se věnovat rehabilitaci a makat, abych se co nejdříve a plný sil vrátil zpět na hřiště, třeba ještě na jaře,“ má jasno „Krmi“.

V nemocnici se pětadvacetiletý fotbalista rozhodně nenudí. Přijímá návštěvy a samozřejmě sleduje dění v Doosan Areně. „Byli se tu za mnou podívat a navštívit mě i spoluhráči, já jim zase na dálku držím palce při nadcházejících zápasech v Liberci i Moskvě,“ vzkazuje.

Ve stejný den jako Michael Krmenčík podstoupil operační zákrok achilovky i záložník Daniel Kolář. „Dopadlo to dobře, už jsem doma a začínám rehabilitovat,“ informuje o aktuálním stavu. Oba fotbalisté se dokonce na chvíli sešli i na jednom pokoji. „Dostali jsme od fanoušků strašné množství povzbudivých vzkazů. Aspoň touto cestu bychom jim chtěli moc poděkovat, dodalo nám to sílu,“ vzkazují Daniel Kolář s Michaelem Krmenčíkem.