Ve 12. kole FORTUNA:LIGY remízovali viktoriáni na hřišti pražských Bohemians 2:2. Jak zápas zhodnotil na tiskové konferenci hlavní trenér Pavel Vrba?

„Spokojený jsem, protože jsme dvakrát prohrávali a dvakrát se nám podařilo dorovnat a bereme bod. Na druhou stranu byly oba dva obdržené góly laciné. První penalta zapříčiněna faulem na rohu velkého vápna. Úplně zbytečný faul. Podruhé v situaci, kdy se Bohemka vykombinovala z prostoru, kde jsme měli dostatek hráčů. To je samozřejmě špatně. Vadil mi také neklid v závěrečné fázi zápasu. Byli jsme zbytečně zbrklí,“ hodnotí utkání hlavní trenér Viktorie.

Viktorii již v úterý čeká velmi náročné utkání na půdě vítěze Ligy mistrů. „Na Real Madrid jsem se dvakrát díval a očekávám velmi zajímavý zápas. S určitým záměrem tam jedeme. Budeme vycházet z kvality, která nás v Madridu čeká. A ta bude mimořádná,“ vyhlíží Vrba.

Dnes v brance opět dostal prostor Aleš Hruška a odvděčil se skvělým výkonem. „Máme dva velmi kvalitní gólmany. Je jedno, kdo z nich bude v brance. Na začátku sezony dostal prostor Kozáčik. Nyní chytá Hruška a zvládá to dobře. Nevidím tedy důvod, že by se mělo něco na postu gólmanů měnit.“

V základní sestavě na pozicích krajních záložníků nastoupili Milan Petržela a Martin Zeman. „Jsou to hráči, kteří na šanci čekali. V sezoně toho zatím tolik neodehráli. Víte sami, že na těchto postech máme dva zraněné hráče. Snažili se, dělali co mohli, ale na vítězství to nestačilo,“ říká Pavel Vrba.

Fotogalerie