Plzeňskou Viktorii čeká už dnes v podvečer zápas 8. kola HET ligy na půdě Mladé Boleslavi. Středočeši nezaznamenali nejlepší vstup do sezóny, ale jak upozorňuje trenér Pavel Vrba, stále zůstávají kvalitním celkem s velkými ambicemi.

„Mladá Boleslav měla složitější začátek sezóny, teď to vypadá, že se už výsledkově chytila. Podle mého názoru nás čeká soupeř, který patří do popředí tabulky a měl by bojovat o evropské poháry. Myslím si, že Mladá Boleslav půjde nadále nahoru, takže nás čeká obtížný zápas. I my ale chceme zvládat venkovní zápasy a vozit body ze hřiš soupeřů. Pro fanoušky může být zajímavé sledovat, jak se nám to bude dařit proti soupeři, který se chytl a bude na nás připravený velice dobře,“ říká na konto nejbližšího soupeře Viktorie Pavel Vrba. „Plzni se v Boleslavi nikdy příliš nedařilo. Vždycky to bolelo, hráči se pokaždé hodně nadřeli, takže si všichni uvědomujeme, že nás v současnosti může čekat jedno z nejobtížnějších utkání,“ dodává.

Západočechům by se brzy mohla začít vyprazdňovat marodka. „Momentálně začínají někteří hráči trénovat. Domnívám se, že návrat do sestavy se může konat při pohárovém utkání s Opavou, kde budou hrát i hráči, co nedostávají v ostatních zápasech tolik prostoru,“ uzavírá Pavel Vrba.