Poslední přípravné utkání před odjezdem na soustředění odehrají viktoriáni v sobotu v Luční ulici od 10:30 s Lafnitzem. Přinášíme informace pro fanoušky před tímto duelem.

V sobotu duel s partnerským klubem z rakouského Lafnitzu, v úterý odjezd na soustředění do Westendorfu. Takový je plán viktoriánů na nejbližší dny.

Duel s druholigovým rakouským klubem se odehraje na hřišti č.1 v tréninkovém areálu v Luční ulici. Vzhledem k probíhající rekonstrukci areálu žádáme fanoušky, aby si dobře prohlédli informace ke vstupům do areálu i možnosti parkování.

VSTUP DO AREÁLU bude umožněn hodinu před zápasem, tedy v 9:30. Využít je možné dvě vstupní brány – přímo z Luční ulice (hlavní brána – vstup SEVER) nebo z cyklostezky u řeky (vstup – JIH).

VSTUPNÉ na utkání činí 50 Kč, zdarma jej mají permanentnáři na novou sezonu 2024/2025, děti do 15 let, ZTP z řad vozíčkářů a držitelé platebních karet FC Viktoria od ČSOB.

PARKOVÁNÍ doporučujeme přímo u DOOSAN Areny na parkovišti RED případně v PD Rychtářka a přesun pěšky do Luční ulice (cca 5 minut).

V Luční ulici pro vás bude připraven jak stánek s občerstvením (hlavní stánek plus přidaný na tribuně s nápoji), tak i stánek Viktoria shopu. Ten pro vás chystá například velký outlet dresů z minulé sezony.

Z utkání bude nachystán i stream na klubovém youtube kanále.

„Posledním domácím přátelákem zakončujeme první část letní přípravy, kdy hráči absolvují stále dvoufázové tréninky ve velké intenzitě. I přesto si v něm budeme chtít zase otestovat různé herní věci. Věřím, že dorazí hodně fanoušků a uvidí zajímavý zápas," říká před sobotním duelem asistent trenéra Jan Trousil.