Další důležité utkání čeká Viktorii Plzeň v neděli v 18:15 proti Slovácku. V Doosan Areně bude znovu usilovat o tři body. Lístků na pokladnách zbývá stále dostatek a viktoriáni doufají, že je znovu bude hnát plný dům.

„Na pokladnách zbývá několik stovek lístků. Věříme, že se je podaří vyprodat a opět se budeme moci spolehnout na podporu vyprodaného stadionu,“ řekl tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

A viktoriáni nemohou než souhlasit. „Hrajeme o první místo, potřebujeme podporu fanoušků. Každý zápas nyní bude rozhodovat, věříme, že si budou chtít zpříjemnit Velikonoce u nás na stadionu. My uděláme vše pro to, abychom zvítězili,“ hlásí odhodlaně kapitán Roman Hubník.

Plzeň má poslední roky pravidelně velmi vysokou návštěvnost na domácích zápasech. „Atmosféra je vždy skvělá. Fanoušci nás ženou kupředu a my to na hřišti vnímáme. Podpory si hodně vážíme a už se těšíme, až se s fanoušky potkáme v neděli. Domácí zápasy si vždycky hrozně užíváme,“ dodává za kabinu kanonýr Marek Bakoš.

Kromě tradičního prodeje ve fanshopu lze vstupenky na zápas se Slováckem zakoupit také pomocí distribučních míst Plzeňské vstupenky – seznam ZDE. Stejně tak je spuštěn prodej pomocí internetových stránek www.plzenskavstupenka.cz. Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity stadionu ve Štruncových sadech. V případě, že nebude Doosan Arena v předstihu vyprodána, otevřou se pokladny také dvě hodiny před startem samotného zápasu.