S cílem odvděčit se fanouškům za neutuchající podporu vyrazí viktoriáni do předposledního domácího zápasu sezony 2017/2018 se Slováckem, který je čeká již tuto sobotu od 18:30. Doosan Arena je v tuto chvíli téměř vyprodaná a všichni v červenomodrých barvách budou pro vítězství dělat maximum. V to věří i trenér Pavel Vrba.

„Všichni víme, že máme vůči našim fanouškům po jarních nevydařených zápasech obrovský rest,“ uvědomuje si hlavní trenér Viktorie. „Chceme to napravit. Čeká nás Slovácko, které naposledy venku remizovalo se Slavií, takže to nebude jednoduché. Na druhou stranu my máme tři kola před koncem šestibodový náskok, takže bychom byli rádi, kdybychom si ho minimálně udrželi,“ přeje si Pavel Vrba.

Slovácko je po 27 odehraných kolech na desátém místě s 29 body a skóre 21:28. „Jde o organizované mužstvo, které vyčkává na své příležitosti. Jsou disciplinovaní a překonat jejich obranný val určitě nebude jednoduché,“ ví kouč.

Se stoprocentní jistotou se bude muset obejít bez služeb vykartovaných Romana Hubníka a Milana Havla. Z posledního zápasu v Edenu navíc odkulhal David Limberský. „S obranou je to velký otazník, zkoušíme různé varianty, které můžou být i překvapující. Uvidíme, jak to nakonec poskládáme, jestli se někdo uzdraví... Věřím ovšem, že i přes tento problém to zvládneme,“ dodává Pavel Vrba.

Užitečné předzápasové informace najdete ZDE. Tak v sobotu všichni na značkách!