Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém Brno hrozilo především z rychlých protiútoků. Připravovali jste se na tento způsob hry soupeře?

My jsme vycházeli z našeho posledního zápasu. Takhle to bylo i minulý zápas u nich, kde jsme prohráli. Oni nás potrestali po našich ztrátách a v tomhle duchu jsme se připravovali na dnešek. Chtěli jsme se tomu hlavně vyvarovat, proto jsme v některých fázích hru trochu zjednodušili, hráli jsme do našich silných útočníků nahoře a snažili jsme se získat odražené míče.

Zbrojovka se ve druhém poločase dostala do vedení, byla to velká komplikace?

Pro nás to komplikace bylo, protože minulý týden v Liberci se nám stalo totéž a poté jsme se už nemohli prosadit. Celý týden jsme to probírali, že se to klidně může znovu stát a musíme hrát do konce za každé situace. Musím kluky dneska pochválit za to, jak k tomu přistoupili. Za chvíli jsme vyrovnali a nakonec jsme to ze standardní situace otočili. Byl to úplně odlišný výkon po obdrženém gólu, než minulý týden a za to jsem rád.

Vyrovnávací gól a zároveň jeho první ve Viktorii vstřelil James Bello, jak se Vám líbil jeho výkon?

Jeho výkon byl, co se týče ofenzivy nadstandardní. Má obrovskou rychlost, byl to nejvíc nebezpečný hráč z obou týmů v celém zápase. Potvrdil to i gólem a měl tam další tři nebo čtyři šance.

Po vyrovnání jste dostali Zbrojovku pod velký tlak, kdy se podařilo udeřit po rohovém kopu a otočit vývoj zápasu. Jak jste to viděl?

Tenhle týden jsme se standardkám hodně věnovali. Věděli jsme, že když bude zápas vyrovnaný, budeme si moc pomoc standartou, což se potvrdilo a jsem za to rád.

Konec zápasu přinesl hodně emocí. Jste rád, že jste to zvládli?

Samozřejmě. Ty emoce do toho patří. Pro nás to je důležité vítězství po porážce v Liberci. Chtěli jsme vyhrát za každou cenu a emoce tam byly od začátku zápasu.