Už potřetí v relativně krátké době a dokonce podruhé během dvou měsíců vyráží hráči Viktorie Plzeň na cestu do rumunské Bukurešti, kde tentokrát odehrají úvodní zápas základní skupiny Evropské ligy proti dobře známému celku FCSB.

„Víme, co nás čeká. Letíme do Bukurešti potřetí, známe letiště, město i stadion, ale už by to chtělo uhrát tam dobrý výsledek. Máme touhu vrátit jim porážku z předkola Ligy mistrů. Rumunské celky nám v poslední době moc neseděli, teď to chceme zlomit,“ říká před odletem záložník plzeňské Viktorie Patrik Hrošovský. „Daří se nám, v lize jsme vyhráli všechny zápasy, podařilo se nám postoupit i do skupiny Evropské ligy. Věřím, že se naše dobrá forma projeví i na hřišti,“ dodává.

„Možná to může být výhoda. Hráli jsme s nimi dva zápasy a jejich tým se za tu dobu moc nezměnil. Na druhou stranu znají i oni nás, takže těžko soudit,“ přemýšlí Hrošovský. „Budeme bojovat o body do skupiny, které se počítají. V domácí lize jsme na určité vlně a věřím, že i v Rumunsku potvrdíme stoupající formu,“ přidává se TomᚠHájek.

„V Bukurešti jsme dvakrát vedli. Možná to bylo i tím, že nás trochu podcenili a mysleli si, že se porazíme sami. To se ale nestalo. V zápase v Plzni na nás už byli stokrát lépe připraveni. Víme, jak jsme hráli a jak hrát máme, musíme být zodpovědní, držet to vzadu na nulu a dokázat to, že umíme střílet branky. Máme už herní praxi, což je pro nás určitě dobře,“ uzavírá Hájek.