Viktoriáni, na tohle jsme se všichni těšili. Po nepříjemné době tu konečně máme možnost poprvé od března roku 2020 opět vyprodat Doosan Arenu. A rovnou při atraktivním duelu se Spartou Praha!

7. března 2020 porazila Viktoria Plzeň na domácím hřišti českobudějovické Dynamo 1:0 gólem Ondřeje Mihálika v 89. minutě utkání. Tehdy přišlo bez omezení na stadion 8301 diváků.

Následovala bohužel téměř tříměsíční pauza od fotbalu kvůli koronaviru, pak zápasy bez diváků, s omezenou kapacitou... To vše už se obrací k lepšímu! Na zápas proti Spartě již neplatí omezení maximálního počtu přítomných fanoušků, a tak se na stadionu můžeme sejít v maximálním počtu 11 700 diváků.

Utkání se ve Štruncových sadech odehraje v sobotu 11. září od 19:00. Permanentkáři mají samozřejmě své místo zajištěné, ostatní fanoušci si mohou vstupenku pořídit ve volném prodeji.

Z bezpečnostních důvodů není k dispozici online prodej, vstupenky jsou k dostání na pokladnách Doosan Areny či na prodejních místech Plzeňské vstupenky v rámci Plzeňského kraje (seznam všech míst ZDE).

U nákupu vstupenky je z důvodu možnosti naplnit stadion nutné uvést, zda je fanoušek očkovaný, či prodělal onemocnění Covid-19 ve stanovené 180denní lhůtě, nebo zda se u vstupu prokáže platným testem. 

Klub si z výše uvedených důvodů a na základě aktuálních pravidel ponechává možnost prodej vstupenek kdykoli pozastavit.

Pro vstup na utkání i nadále platí nutnost prokázat u turniketů bezinfekčnost.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN

Pracovní dny 9:00 – 17:00
Sobota 4. 9. 9:00 – 13:00
Neděle 5. 9. 13:00 – 18:00

CENÍK VSTUPENEK

MAPA STADIONU